Over Clean & Glow Skincare

Clean & Glow Skincare is een schoonheidssalon gespecialiseerd in het verminderen, verhelpen en voorkomen van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, huidverslapping en huidbeschadiging. Met onze huidverbeterende behandelingen gaan we een stapje verder dan de wel bekende basis gezichtsbehandelingen. Volgens de laatste technieken en apparatuur bereiken we de diepere huidlagen om deze optimaal te behandelen. 

Deskundig advies op maat en met het juiste thuisgebruik van producten ondersteunen we de voorgang van jouw huidverbetering.

Even tijd en aandacht voor jezelf, in een ontspannen en informele sfeer bijkomen van alle hectiek van het dagelijkse leven. Wie goed voor zichzelf zorgt, straalt van binnenuit.

Ben jij ook klaar voor een geheel nieuwe ervaring?

Dan hopen we je snel te zien in onze salon!

Clean & Glow - Skincare | cg home intro 01

ons praktijk

Lizzy
Lizzy
12 dagen geleden
Read More
Sengul is een professionele huidexpert die weet waar ze over praat. Inmiddels heb ik al 2 behandelingen gehad met Skinpen en de littekens in mijn huid zijn verminderd, de lijntjes ook en mijn huid straalt. Ik raad iedereen deze salon aan
I.Koc
I.Koc
12 dagen geleden
Read More
Hele goede behandeling met mooi resultaat. Het was ook erg gezellig met Sengul, ze geeft goed advies. Ik werd heel vriendelijk en professioneel geholpen.Ik kom zeker bij je terug:)
Anoniem
Anoniem
11 dagen geleden
Read More
Ik heb voor de tweede keer oxygeneo behandeling gehad, het resultaat was gelijk te merken, mijn huid was levendiger en glanzend. Sengul heeft mij ook crèmes en verzorging voor mijn huid geadviseerd. Ik ben er heel erg blij mee en ik kan ook niet wachten op mijn derde behandeling.
Ser
Ser
10 dagen geleden
Read More
Ik heb voor het eerst een SkinPen behandeling genomen bij deze salon waar ik super tevreden mee ben. Mijn huid is veel beter geworden en heeft een super mooie glow gekregen. De salon is heel mooi en hygienisch. Ook heb in producten aanbeveeld gekregen van Mesoestetics waar ik heel blij mee ben. Kortom, een echte aanrader!
Anoniem
Anoniem
9 dagen geleden
Read More
Super salon! Eigenaar verteld netjes en duidelijk uit wat er behandeld gaat worden en wat ze gebruikt. Schone zaak en hygiene staat op nummer 1! Zeker een aanrader. Tevreden klant🤗
Arzu
Arzu
7 dagen geleden
Read More
Ik heb bij mw Sengul Akkas een peeling behandeling gehad. Ik heb een hele gevoelige huid. Na de behandeling heb ik geen rare reactie op mijn huid gehad. Ik vind dat ze heel goed is in haar vak en ik vind haar heel aardig en ze luistert naar je. Ik raad haar aan iedereen.
Anoniem
Anoniem
4 dagen geleden
Read More
Bij binnenkomst begon Sengul meteen een gesprek, voelde mij erg welkom. De salon ziet er heel mooi en nieuw uit, rook lekker en was schoon. De behandeling zelf is natuurlijk wat gevoelig maar ze deed er alles aan om het zo prettig mogelijk te maken. Ze begon over de producten die ze verkoopt, de behandelingen die zij nog meer doet en dat niet op een verkoop of aandringerige manier. Al met al een hele fijne behandeling en ik kom zeker terug
Anoniem
Anoniem
1 dagen geleden
Read More
Clean and pleasant facility Very efficient and detailed bikini wax
Previous
Next

Wij werken samen met

Open chat
1
Hallo!🌸 Met 'Clean & Glow - Skincare' 💆🏼‍♀️ waarmee kunnen wij jou helpen? We proberen zsm te reageren.